0 varer i kurven

Samlet beløb:
. 0,00 DKK

Du kan betale med:

Hvorfor skal jeg kigge efter certificeringer i hudpleje?

Det kan være en jungle selv for den bevidste forbruger at vælge hudpleje, som ikke indeholder uheldige syntetiske og konserverende ingredienser. For at være sikker på at få et ægte naturligt hudplejeprodukt med garanti om: 
- høje procenter af økologiske ingredienser eller sågar biodynamiske 
- naturlige duft- og eventuelt farvestoffer
- rene koldpressede vegetabilske ingredienser
- naturlig konservering eller ingen

... så er det en rigtig god ide at købe hudplejeprodukter, som kan opfylde europæiske eller internationale standarder for ægte naturkosmetik. Produkter du kan være sikker på kan fx have følgende certificeringer:

BDIH: nok det mest kendte mærke på naturkosmetik med mere end 3000 certificerede produkter. En sammenslutning af tyske producenter dannet i 1951 med det formål at undgå villedning af forbrugerne i forhold til ordet naturlig. BDIH certificeringen betyder, at der så vidt muligt skal anvendes økologiske ingredienser, men der er intetn minimumskrav til indholdet. Der kan dog på produkter være markeret et præcist indhold af økologiske ingredienser. En række ingredienser - 13 ialt, skal være 100% økologiske, hvis de anvendes. BDIH kontrolleres af et uafhængigt kontrolorgan og du kan læse mere om  BDIH her 
Tautropfen


ECOCERT: er et fransk certificeringsorgan dannet i 1991 og som påbegyndte certificeriing af kosmetik i 2002. Ecocert er statsligt godkendt i Frankrig. Ecocertmærket bliver mere og mere udbredt internationalt. Ecocert stiller udover fair trade standarder et minimumskrav til indholdet af økologiske ingredienser, hvor den højeste certificering er den natur- og økologiske kosmetik certificering, hvor minimum 10% af ingredienserne skal være økologiske.
ECOCERT administreres af en privat fransk organisation. Læs mere på  www.ecocert.com
Bernard Laget

COSMEBIO: er en ikke så kendt forløber for Ecocert, der betyder at der er tale om økologisk kosmetik, der minimum indeholder 95% naturlige ingredienser eller ingredienser af naturlig oprindelse. Heraf skal 10% af totalindholdet være økologisk og minimum 95% af det økologiske skal komme fra certificerede kilder. Der tillades et maksimum på 5% syntetiske ingredienser.
Denne certificering er medtaget på vores hjemmeside, da vores franske produkt har enkelte produkter med denne certificering.
Bernard Laget